Buffeter

 

 

Alle vore buffeter er centreret om en helstegt argentinsk oksefilet af bedste kvalitet.

Derudover er der to kødretter, fire tilbehør samt dessert og ost og/eller frugt.

 

Ønsker I ændringer i buffeternes sammensætning, eller har alternative ønsker, er I altid velkomne til at kontakte os.

 

Forårsbuffet:

 

  • Argentinsk oksefilet
  • Andebrystsalat
  • Laksesoufflé

 

  • Porretærte
  • Kartoffelsalat med nye kartofler, oliven og sesamfrø
  • Mixet grøn salat
  • Melonsalat med fetaost, rødløg og græskarkerner

 

  • Creme brülée
  • Chokoladekage
  • Frisk frugt

 

Sommerbuffet:

 

  • Argentinsk oksefilet
  • Fiskesymfoni
  • Carpaccio af Bresaola, med mandler og forårsløg

 

  • Tomatsalat med fetaost
  • Broccolisalat med bacon, rødløg og rosiner
  • Nye citronmarierede kartofler med rucolasalat
  • Porretærte

 

  • Jordbærkage
  • Ost og druer

 

Efterårsbuffet:

 

  • Argentinsk oksefilet
  • Bagt laks marineret i akvavit
  • Tarteletter med høns i asparges

 

  • Sur/sød kartoffelsalat med løg og porre
  • Bagte gulerødder med birkes
  • Bulgursalat med svampe
  • Salat med rucola, østershatte og råsyltede tranebær

 

  • Æbledessert med chokoladetrøffel
  • frisk frugt.

 

Vinterbuffet:

 

  • Argentinsk oksefilet
  • Frikadeller
  • Rødspættefilet Murat

 

  • Bagte rodfrugter med timian og akaciehonning
  • Flødekartofler
  • Coleslawsalat
  • Savoykål med bacon

 

  • Brownies
  • Ost med syltede valnødder
  • Frisk frugt

 

 

Pris pr kuvert: 275 kr. ud af huset/ 325 kr. i vore festlokaler

 

 

 

 

 

 

 

Sådan kontaktes vi

 

 

 telefon 4013 6640

 

eller

 

E-mail: loennqvist@ofir.dk

 

Kontakt os gerne for yderligere information samt besigtigelse af lokaler