Julefrokost

 

 

I den søde juletid tilbyder vi vores traditionelle julefrokost-buffet eller forskellige retter som frit kan kombineres til en to eller tre retters menu.

 

Også her kan buffeten ændres efter aftale hvis man har andre ønsker.

 

Julefrokost-buffet

 

  • Marineret sild med karrysalat
  • Kryddersild med løg og kapers
  • Lun fiskefilet med remoulade
  • Gravad laks med dressing
  • Rejer med mayonaise
  • Lun flæskesteg med rødkål
  • Medisterpølse og juleskinke med grønlangkål og brunede kartofler
  • Sylte med rødbeder og sennep
  • Æbleflæsk
  • Blodpølse med kanel, sirup og æblemos
  • Ost med druer
  • Ris a la mande

 

  • Røget ål med røræg (tillæg 50 kr. til nedennævnte priser)

 

Pris pr kuvert: 250 kr. ud af huset/ 300 kr. i vore festlokaler

 

 

Julemenu

 

Forret:

 

  • Carpaccio af Bresaola med rucolasalat, pesto, revet parmesan og hjemmebagt maltflutes  (90,00 kr.)

                                             

eller

 

  • Rokkevinge vendt i kanel, med julienne af smørdampet porre, en halv rødvinsdampet pære, rødvinsglace og hjemmebagt maltflutes. (110,00 Kr.)

 

 

Hovedret:

 

  • Andesteg a la orange med små kartofler, råsyltede tyttebær, frisk agurkesalat og to slags friske grøntsager. (170,00 kr.)

 

eller

 

  • Glaseret juleskinke med brunede kartofler og flødestuvede grønlangkål.  (140,00 kr.)

 

 

Dessert:

 

  • Ris a la mande med kirsebærsauce (70,00 kr.)

 

eller

 

  • Desserttallerken med isfragelité, hindbærcoulis og frisk frugt.  (95,00 kr.)

 

 

 

 

 

Sådan kontaktes vi

 

 

 telefon 4013 6640

 

eller

 

E-mail: loennqvist@ofir.dk

 

Kontakt os gerne for yderligere information samt besigtigelse af lokaler