Ønsker I tre retters menuer kan der frit vælges forret, hovedret og dessert mellem disse forslag.
Har I andre ønsker er vi altid åbne for en snak om mulighederne.
Forretter
- Fisketimbale af laks og hellefisk, med rejer samt krebse- og hummerhaler
- Carpaccio af Bresaola med rucola, pesto og parmesanost
- Bagt laks, krydret med spidskommen og marineret i akvavit
- Laksesoufflé på smørcrouton serveret på små salater, med cumberlandsauce
Til de tre øverste forretter serveres der hjemmelavede maltflutes
Hovedretter
- Helstegt argentinsk oksefilet
- Fyldt kalvefilet med savoykål og perlehønebryst
- Farseret perlehønebryst
- Sprængt andebryst med frosset flødepeberrod
Serveres alle med kartofler, sauce og årstidens grøntsager.
Desserter
- Nøddekage med whiskeyflødeskum
- Æbledessert med chokoladetrøffel, krokant og flødeskum
- Grand Marnier fromage med syltede abrikoser
- Romfromage med kirsebærsovs
Pris pr kuvert: 395 kr. ud af huset / 460 kr. i vore festlokaler
Peter Lønnqvist | Tlf: 40136640 | Email: peterloennqvist@gmail.com