I den søde juletid tilbyder vi vores traditionelle julefrokost-buffet eller forskellige retter som frit kan kombineres til en to eller tre retters menu.
Også her kan buffeten ændres efter aftale hvis man har andre ønsker.
Julefrokost-buffet
- Marineret sild med karrysalat
- Kryddersild med løg og kapers
- Lun fiskefilet med remoulade
- Gravad laks med dressing
- Rejer med mayonaise
- Lun flæskesteg med rødkål
- Medisterpølse og juleskinke med grønlangkål og brunede kartofler
- Sylte med rødbeder og sennep
- Æbleflæsk
- Blodpølse med kanel, sirup og æblemos
- Ost med druer
- Ris a la mande
- Røget ål med røræg (tillæg 50 kr. til nedennævnte priser)
Pris pr kuvert: 350 kr. ud af huset/ 375 kr. i vore festlokaler
Julemenu
Forret
- Carpaccio af Bresaola med rucolasalat, pesto, revet parmesan og hjemmebagt maltflutes (115 kr.)
eller
-
Rokkevinge vendt i kanel, med julienne af smørdampet porre, en halv rødvinsdampet pære, rødvinsglace og hjemmebagt maltflutes. (150 Kr.)
Hovedret
- Andesteg a la orange med små kartofler, råsyltede tyttebær, frisk agurkesalat og to slags friske grøntsager. (235 kr.)
eller
-
Glaseret juleskinke med brunede kartofler og flødestuvede grønlangkål. (175 kr.)
Dessert
-
Ris a la mande med kirsebærsauce (90 kr.)
eller
-
Desserttallerken med isfragelité, hindbærcoulis og frisk frugt. (135 kr.)
Peter Lønnqvist | Tlf: 40136640 | Email: peterloennqvist@gmail.com