Alle vore buffeter er centreret om en helstegt argentinsk oksefilet af bedste kvalitet.
Derudover er der to kødretter, fire tilbehør samt dessert og ost og/eller frugt.
Ønsker I ændringer i buffeternes sammensætning, eller har alternative ønsker, er I altid velkomne til at kontakte os.
Forårsbuffet:
- Argentinsk oksefilet
- Andebrystsalat
- Laksesoufflé
- Porretærte
- Kartoffelsalat med nye kartofler, oliven og sesamfrø
- Mixet grøn salat
- Melonsalat med fetaost, rødløg og græskarkerner
- Creme brülée
- Chokoladekage
- Frisk frugt
Sommerbuffet:
- Argentinsk oksefilet
- Fiskesymfoni
- Carpaccio af Bresaola, med mandler og forårsløg
- Tomatsalat med fetaost
- Broccolisalat med bacon, rødløg og rosiner
- Nye citronmarierede kartofler med rucolasalat
- Porretærte
- Jordbærkage
- Ost og druer
Efterårsbuffet:
- Argentinsk oksefilet
- Bagt laks marineret i akvavit
- Tarteletter med høns i asparges
- Sur/sød kartoffelsalat med løg og porre
- Bagte gulerødder med birkes
- Bulgursalat med svampe
- Salat med rucola, østershatte og råsyltede tranebær
- Æbledessert med chokoladetrøffel
- Frisk frugt.
Vinterbuffet:
- Argentinsk oksefilet
- Frikadeller
- Rødspættefilet Murat
- Bagte rodfrugter med timian og akaciehonning
- Flødekartofler
- Coleslawsalat
- Savoykål med bacon
- Brownies
- Ost med syltede valnødder
- Frisk frugt
Pris pr kuvert: 350 kr. ud af huset/ 405 kr. i vore festlokaler